Gartnergården's - Aktivitet Nyt
 Info fra Aktivitets udvalget

Aktivitetsudvalget har i dag afholdt opfølgningsmøde på sommerfesten og kunne konstatere at den forløb godt, også set med deltagernes øjne, vi har fået mange venlige udtalelser derfra, og også fra jer i bestyrelsen gennem Lisbet Skar.

Alle i vores lille udvalg udviser stor entusiasme i forbindelse med de ”ting” vi laver, der er jo arbejde ved alting, så vi glæder os over når resultatet bliver godt modtaget

Vi vil gerne sige mange tak til de der hjælper os med teltarbejdet, det er en meget påkrævet hjælp, som vi ikke kan være foruden, så mange tak.

Der var 43 tilmeldt, men 3 blev forhindrede i sidste øjeblik, de fik deres indskud tilbage, men alligevel formåede vi næsten at få det hele til at løbe rundt, med et lille underskud som vores ”udlejningsafdeling” dækker ind, så det er godt nok.

Vi var ikke helt tilfredse med hovedretten, så den vil vi forsøge at gøre bedre til næste år, evt. ved en anden leverandør.

Julefesten bliver den 16 nov. og invitationen hertil bliver udsendt i weekenden 20/21 oktober.

Det bør lige nævnes at Eskegården hvor julefesten skal afholdes, er under ombygning hvilket kan give lidt problemer for os hvis det ikke når at blive færdig, men vi arbejder sideløbende på alternativer.

Med venlig hilsen fra aktivitetsudvalget.

26/10-2018

Nyt fra aktivitestudvalget

Beder den 16 November afholder Aktivitets udvalget Jule fest

Se omsendte skrivelse.

mvh.

Aktivitestudvalget

den 3-3 -19  (Fastelavn) . Der var igen et stort fremmøde (35), før vi startede blev der serveret en Fernet Brance. Der var en tønde til damerne og en til herrene. 

Der blev lagt mange kræfter  i slagene og det varede ikke længe før man havde fundet en Konge dog blev damerne først.

Herefter blev der skænket varm chokolade, fastelavnsboller og evt. en kold øl. Der blev så tid til hyggelig samvær.

 Et godt arrangement og et stor tak til dem som stod for det praktiske. 

WEB

  
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 1344571

Editing

-0,56986498832703sekunder