Gartnergården's - Aktivitet Nyt
 Info fra Aktivitets udvalget

Aktivitetsudvalget har i dag afholdt opfølgningsmøde på sommerfesten og kunne konstatere at den forløb godt, også set med deltagernes øjne, vi har fået mange venlige udtalelser derfra, og også fra jer i bestyrelsen gennem Lisbet Skar.

Alle i vores lille udvalg udviser stor entusiasme i forbindelse med de ”ting” vi laver, der er jo arbejde ved alting, så vi glæder os over når resultatet bliver godt modtaget

Vi vil gerne sige mange tak til de der hjælper os med teltarbejdet, det er en meget påkrævet hjælp, som vi ikke kan være foruden, så mange tak.

Der var 43 tilmeldt, men 3 blev forhindrede i sidste øjeblik, de fik deres indskud tilbage, men alligevel formåede vi næsten at få det hele til at løbe rundt, med et lille underskud som vores ”udlejningsafdeling” dækker ind, så det er godt nok.

Vi var ikke helt tilfredse med hovedretten, så den vil vi forsøge at gøre bedre til næste år, evt. ved en anden leverandør.

Julefesten bliver den 16 nov. og invitationen hertil bliver udsendt i weekenden 20/21 oktober.

Det bør lige nævnes at Eskegården hvor julefesten skal afholdes, er under ombygning hvilket kan give lidt problemer for os hvis det ikke når at blive færdig, men vi arbejder sideløbende på alternativer.

Med venlig hilsen fra aktivitetsudvalget.Hej Andelshaver 

Vil der være nogen interesse for at kunne spille Petanque i

Gartnergården

Vi kunne evt lave en bane ved Valdnødstræet.

Kontakt Jørn 27 D eller Harly 27G

og evt komme med en kommentar

mvh

Harly    
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 1177874

Editing

-0,59503889083862sekunder